GR | EN

Beauty salon in Lagonisi area

Beauty salon in Lagonisi area
''Malia me malia''

Simple lines, abstraction combined with strong color contrasts black and white create an atmosphere of urban chic. The concealed lighting reinforce the pillars of which follows the layout of the store. All constructions and furniture designed with the aim of maximum utilization and enhancement of the site.
The height of the store (5m.) underlined the construction, with the vertical lines that form the work stations and the reception, but also decorative with the contrast of black and white color, giving balance and dynamic identity. The ground (E = 45 m²) accommodates six workstations, three wash lounges , a hair color work station, space for manicure-pedicure, reception and waiting area.
A simple iron staircase with touches of oak leads to the next level that serves as storage space while hosting the office and wc.

Fotography : Eleni Fragou