GR | EN
Previous Next

Jewellery store

Διακόσμηση-ανακαίνιση εργαστηρίου κοσμημάτων

Ένας μικρός χώρος στο κέντρο της Αθήνας, συνολικού εμβαδού γύρω στα 35τ.μ. μεταμορφώθηκε με σκοπό να αποτελέσει τον νέο χώρο εργαστηρίου κοσμημάτων της επιχείρησης ''Vergados''. Εμπνευσμένο από την ιαπωνική αρχιτεκτονική που έχει τις βάσεις της στην φιλοσοφία του Zen, επικοινωνεί μέσω της απλότητας την ουσία των πραγμάτων.
Οι γραμμικοί σχεδιασμοί, το θερμό φως και τα υλικά που προέρχονται από την φύση χωρίς παρέμβαση στα χρώματα τους είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία για την αισθητική απόδοση του χώρου. Μεγάλη αξία δίνεται στον αφαιρετικό σχεδιασμό βοηθώντας να ανοίξει ο χώρος και σε συνδυασμό με τα μεγάλα εξωτερικά ανοίγματα επιτρέπει μια οργανική ροή μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού. 
Η χρήση υλικών, γεωμετρίας και φύσης σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μια σχέση μεταξύ του φυσικού περιβάλλοντος, του χώρου και των κτιρίων του.

Êáôçãïñßá

Καταστήματα

¸ôïò

2019

Ìïéñáóôåßôå